Consult ZorgopAfstand, Domotica, portal

2014: het bewijsjaar van langer thuis  met zelfregie, zorg-op-afstand, ICT en slimmer werken + filmpje

2014 is het jaar dat mensen verplicht langer thuis moeten blijven wonen en dat zorgorganisaties zich moeten bewijzen.  Veranderende regelgeving,  wijzigingen in financiering en de transitie voor 2015 maakt dat veel organisaties en mensen zich zorgen maken: het wordt er op of er onder.
Op een congres over domotica en zorg- op afstand- van Vilans en Aedes-Actis waar ik onlangs sprak, was dit onderwerp dan ook een hot issue. In 2014 is de uitdaging om mensen toch die aandacht te geven die ze verdienen, mét meer zelfregie en familieparticipatie  maar wel doelmatiger, effectiever én meer thuis.  Dit klinkt als een paradox. Maar kan echt, bijvoorbeeld met nieuwe diensten voor thuis als Zorg-op-Afstand of een clientportal en slimmer (samen)werken door cliënt, familie en professionals.  Daar heb ik veel kennis en ervaring in opgedaan en wil ik je graag verder meehelpen. Daarom bied ik de komende week 5 scan-gesprekken aan, aan zorg-organisaties die in 2014 serieus stappen willen gaan zetten.

Wat krijg je in zo'n scan gesprek?
De scan is telefonisch ( of met Skype) en duurt circa 30-45 minuten. In de scan stellen we vast waar je organisatie nu staat en wat je in 2014 wilt bereiken. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden die er momenteel zijn voor zorg op afstand, zodat je ziet welke stappen op korte termijn mogelijk zijn. Ook voor jouw organisatie. Omdat de scan telefonisch is, kan ik deze kostenloos aanbieden.

Let op: er zijn op dit moment slechts 5 plekken beschikbaar voor een scangesprek. Om te bekijken of een scan past bij jouw organisatie, wil ik je vragen om voor 6 februari het bijgevoegde formulier in te vullen. Als je in aanmerking komt voor een scan, wordt er contact met je opgenomen.

Tot slot,  ter inspiratie deze filmpjes zoals getoond op het congres over wat deze nieuwe ‘hulpmiddelen’ betekenen in de praktijk:

Filmpje cliënt: http://youtu.be/0ZK8CGQuIHU
Filmpje professional: http://youtu.be/wqFpe8YUWnI


ir. Annelies Lammers
Simpel Contact &
 Concepts
grip op zelfstandig(er) wonen

simpelcontact.nl

 

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp